7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Klar

Flere billeder

249,00 kr.

(5 kundeanmeldelser)

Icicles No02 er en meget stilfuld og robust glasdildo. Den har et rillet design, som gør den meget stimulerende. Dildoen består af 9 sammensatte kugler. Den har en mindre kugle i den ene ende, og så bliver kuglerne ellers større og større. Dette gør også … læs mere her

Er Icicles No 2 Rillet Glasdildo - Clear på lager?

Annonce
Køb Icicles No 2 Rillet Glasdildo - Clear

Beskrivelse

  • Navn: Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear
  • Pris: kr. 249.00
  • Vare ID: 12841
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Icicles No 2 Rillet Glasdildo - Clear

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear fra Icicles

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Icicles og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori denne. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear hos onlineshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

5 reviews for Icicles No 2 Rillet Glasdildo - Klar

    Vær den første til at anmelde “Icicles No 2 Rillet Glasdildo – Klar”