7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Sort

Flere billeder

1.495,00 kr.

(40 kundeanmeldelser)

Giv efter for guddommelig forkælelse med Premium 2 Klitoris Stimulator fra Womanizer. Nå nye erotiske højder takket være Pleasure Air Technology, der tilbyder luksuriøs stimulering, nu med to intensitetsindstillinger mere end dens forgænger. Med 14 intens … læs mere her

Er Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Black på lager?

Annonce
Køb Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Black

Beskrivelse

  • Navn: Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black
  • Pris: kr. 1495.00
  • Vare ID: 25527
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Black

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black fra Womanizer

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Womanizer og den mest populære vare er nok denne Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black i den kendte webshop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

40 reviews for Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Sort

    Vær den første til at anmelde “Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Sort”