7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Lysebrun

Flere billeder

799,00 kr.

(43 kundeanmeldelser)

Ønsker du den absolut bedste og mest realistiske oplevelse? Med Vixen Creations Spur VixSkin kan du nyde de dybeste orgasmer, mens funktion, udseende og følelse går op i en højere enhed. Den håndlavede, slanke dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af … læs mere her

Er Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm - Light Brown på lager?

Annonce
Køb Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm - Light Brown

Beskrivelse

  • Navn: Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown
  • Pris: kr. 799.00
  • Vare ID: 18665
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm - Light Brown

Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown fra Vixen Creations

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Vixen Creations der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown giver helt nyt liv til sexlivet

Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown – fordele ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Light Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

43 reviews for Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm - Lysebrun

    Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Spur VixSkin Dildo 13,5 cm – Lysebrun”