7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Durex London Kondomer 100 stk – Klar

Flere billeder

299,00 kr.

(33 kundeanmeldelser)

Populært kondom produceret af mærket London. London kondomet er i regulær størrelse, og så har det en meget neutral og frisk duft. Der er lidt vandbaseret glidecreme på kondomet, men du kan tilsætte lidt mere til legen. Det giver en mere naturtro oplevels … læs mere her

Er London Kondomer 100 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb London Kondomer 100 stk - Klar

Beskrivelse

  • Navn: London Kondomer 100 stk – Klar
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 10050
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
London Kondomer 100 stk - Klar

London Kondomer 100 stk – Klar fra Durex

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Durex og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne London Kondomer 100 stk – Klar. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

London Kondomer 100 stk – Klar giver helt nyt liv til sexlivet

London Kondomer 100 stk – Klar findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres London Kondomer 100 stk – Klar ved den velkendte shop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

London Kondomer 100 stk – Klar – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste London Kondomer 100 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

33 reviews for Durex London Kondomer 100 stk - Klar

    Vær den første til at anmelde “Durex London Kondomer 100 stk – Klar”