7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Baseks Zebra Blindfold

Varenummer (SKU): 25101 Kategori:
Flere billeder

89,00 kr.

(89 kundeanmeldelser)

Gør hver en berøring og hvert et kærtegn ekstra intenst med med frække zebra blindfold fra baseks. Blindfoldet i PU læder og elastikbånd har et pikant design og en fleksibel pasform, der passer stort set alle. Det holder lys og synsindtryk ude, så dine an … læs mere her

Er baseks Zebra Blindfold - White på lager?

Annonce
Køb baseks Zebra Blindfold - White

Beskrivelse

  • Navn: baseks Zebra Blindfold – White
  • Pris: kr. 89.00
  • Vare ID: 25101
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Zebra Blindfold - White

baseks Zebra Blindfold – White fra baseks

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan du roligt gå efter sagerne fra baseks og den mest populære vare er nok denne baseks Zebra Blindfold – White. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

baseks Zebra Blindfold – White giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Zebra Blindfold – White kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din baseks Zebra Blindfold – White i den kendte webshop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

baseks Zebra Blindfold – White – fordele ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste baseks Zebra Blindfold – White på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

89 reviews for Baseks Zebra Blindfold

    Vær den første til at anmelde “Baseks Zebra Blindfold”