7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Cleopatra G-punkts Vibrator – Sort

Varenummer (SKU): 24548 Kategori:
Flere billeder

449,00 kr.

(51 kundeanmeldelser)

Mærk de kraftfulde vibrationer på dit følsomme G-punkt, når denne silkeglatte vibrator fra Cleopatras produktserie tilbeder dig som den gudinde, du er. Hold den juvel-kapslede knap inde og overgiv dig selv til uendelig nydelse. Den luksuriøse vibrator er … læs mere her

Er Cleopatra G-punkts Vibrator - Black på lager?

Annonce
Køb Cleopatra G-punkts Vibrator - Black

Beskrivelse

  • Navn: Cleopatra G-punkts Vibrator – Black
  • Pris: kr. 449.00
  • Vare ID: 24548
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cleopatra G-punkts Vibrator - Black

Cleopatra G-punkts Vibrator – Black fra Cleopatra

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der mange, der finder det de leder efter hos Cleopatra som for eksempel denne Cleopatra G-punkts Vibrator – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Cleopatra G-punkts Vibrator – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Cleopatra G-punkts Vibrator – Black ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cleopatra G-punkts Vibrator – Black online hos webshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Cleopatra G-punkts Vibrator – Black – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Cleopatra G-punkts Vibrator – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

51 reviews for Cleopatra G-punkts Vibrator - Sort

    Vær den første til at anmelde “Cleopatra G-punkts Vibrator – Sort”