7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Bound Læder Blindfold

Flere billeder

159,00 kr.

(70 kundeanmeldelser)

Nyd duften og følelsen af læder, mens sanserne pirres og forstærkes med den lækre Bound blindfold maske. Blødt, polstret blindfold i ægte nubuck læder, som er yderst behageligt at have på selv ved langvarig leg. Sætter effektivt synssansen ud af spil, så … læs mere her

Er Bound Læder Blindfold - Sort på lager?

Annonce
Køb Bound Læder Blindfold - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Bound Læder Blindfold – Sort
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 16991
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bound Læder Blindfold - Sort

Bound Læder Blindfold – Sort fra Bound

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, produceres der god kvalitet fra Bound der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Bound Læder Blindfold – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Bound Læder Blindfold – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Bound Læder Blindfold – Sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Bound Læder Blindfold – Sort hos onlineshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Bound Læder Blindfold – Sort – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Bound Læder Blindfold – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

70 reviews for Bound Læder Blindfold

    Vær den første til at anmelde “Bound Læder Blindfold”