7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Quickie Silikone Gag

Varenummer (SKU): 22133 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

159,00 kr.

Med denne lækre Quickie Silikone Gag slipper I for både remme og spænder. Gag'en er klar til brug på ingen tid. Den fleksible strop gør det let at føre den om hovedet og giver en pasform, der er komfortabel selv når den bæres under langvarige sessio … læs mere her

Er Quickie Silikone Gag - Black på lager?

Annonce
Køb Quickie Silikone Gag - Black

Beskrivelse

  • Navn: Quickie Silikone Gag – Black
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 22133
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Quickie Silikone Gag - Black

Quickie Silikone Gag – Black fra Quickie

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Quickie og den mest populære vare er nok denne Quickie Silikone Gag – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Quickie Silikone Gag – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Quickie Silikone Gag – Black er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien denne. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Quickie Silikone Gag – Black i den kendte webshop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Quickie Silikone Gag – Black – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Quickie Silikone Gag – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Quickie Silikone Gag”