7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk

Flere billeder

109,00 kr.

(90 kundeanmeldelser)

Med EXS G-Lover Penisring får I fræk, stimulerende og sikker parleg. Sæt ringen på penis lige under penishovedet og nyd godt af dens skønne vibrationer mod hendes følsomme G-punkt. Det øger chancen for skønne orgasmer under samleje. I kombination med de t … læs mere her

Er EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk - Clear på lager?

Annonce
Køb EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk - Clear

Beskrivelse

  • Navn: EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear
  • Pris: kr. 109.00
  • Vare ID: 22590
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk - Clear

EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear fra EXS

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der mange, der finder det de leder efter hos EXS og et godt bud derfra er EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når du handler online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear – fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

90 reviews for EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk

    Vær den første til at anmelde “EXS G-Lover Penisring med Kondomer 2 stk”