7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

You2Toys Sperm Stopper Penis Plug

Flere billeder

139,00 kr.

(93 kundeanmeldelser)

Hvem bestemmer, hvornår han må komme? Sperm Stopper Penis Plug fra You2Toys til BDSM og eksperimenterende urinrørsleg Den fleksible og glatte silikone stav føres ned i urinrøret, hvor den gradvist udvider og pirrer mere og mere. Flaskehals-designet øverst … læs mere her

Er You2Toys Sperm Stopper Penis Plug - Blå på lager?

Annonce
Køb You2Toys Sperm Stopper Penis Plug - Blå

Beskrivelse

  • Navn: You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå
  • Pris: kr. 139.00
  • Vare ID: 20454
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
You2Toys Sperm Stopper Penis Plug - Blå

You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå fra You2Toys

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra You2Toys og et af de helt populære produkter er denne You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå giver helt nyt liv til sexlivet

You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori denne. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå i webshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå – fordele ved at købe online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste You2Toys Sperm Stopper Penis Plug – Blå på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

93 reviews for You2Toys Sperm Stopper Penis Plug

    Vær den første til at anmelde “You2Toys Sperm Stopper Penis Plug”