7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Fantasy Gummi Penis Manchet

Varenummer (SKU): 12600 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

219,00 kr.

(24 kundeanmeldelser)

Skab et sofitiskeret og frækt look med Fantasy Gummi Penis Manchet. Manchetten fungerer ved, at du sætter den omkring penis og kuglerne. Det vil give en strammende stimulerende følelse og desuden give din penis et flot look. Brug den, når du skal have sex … læs mere her

Er Fantasy Gummi Penis Manchet - Sort på lager?

Annonce
Køb Fantasy Gummi Penis Manchet - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort
  • Pris: kr. 219.00
  • Vare ID: 12600
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fantasy Gummi Penis Manchet - Sort

Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort fra Fantasy

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra Fantasy og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Fantasy Gummi Penis Manchet – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

24 reviews for Fantasy Gummi Penis Manchet

    Vær den første til at anmelde “Fantasy Gummi Penis Manchet”