7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm)

Flere billeder

1.195,00 kr.

Dette er den originale CB-6000. Mange betragter CB-6000 mande kyskhedsbæltet og de andre kyskhedsbælter fra samme serie som de bedste kyskhedsbælter på markedet. CB-6000 er produceret af polycarbonat (hård plast), hvilket gør den let og ekstremt holdbar. … læs mere her

Er CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) - Clear på lager?

Annonce
Køb CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) - Clear

Beskrivelse

  • Navn: CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear
  • Pris: kr. 1195.00
  • Vare ID: 11755
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) - Clear

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear fra CB-X

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, produceres der god kvalitet fra CB-X og et godt bud derfra er CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear i den kendte webshop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm)”