7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Obaie Hogtie med Bløde Manchetter

Flere billeder

219,00 kr.

Længes I efter nye fikseringsmuligheder til jeres frække par lege? obaie Hogtie med Bløde Manchetter giver jer netop dette. Sættet består af to manchetter til håndled samt to manchetter til ankler og en fikseringsring. Heri kan manchetterne fæstnes via de … læs mere her

Er obaie Hogtie med Bløde Manchetter - Black på lager?

Annonce
Køb obaie Hogtie med Bløde Manchetter - Black

Beskrivelse

  • Navn: obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black
  • Pris: kr. 219.00
  • Vare ID: 21293
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
obaie Hogtie med Bløde Manchetter - Black

obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black fra obaie

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan du roligt gå efter sagerne fra obaie og den mest populære vare er nok denne obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black giver helt nyt liv til sexlivet

obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien denne. Husk du får hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black hos den populære shop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black – fordele ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste obaie Hogtie med Bløde Manchetter – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Obaie Hogtie med Bløde Manchetter”