7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator

Varenummer (SKU): 25033 Kategorier: , , , , , ,
Flere billeder

110,00 kr.

(92 kundeanmeldelser)

TENGA har opgraderet deres allerede fantastiske produkter med Premium Cup masturbatorerne, der har et  1,5 gange tykkere sleeve end Standard udvalget. Denne Premium Soft Case Cup Masturbator er designet med et klembart ydre for øje. Det fleksible materia … læs mere her

Er TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator - White på lager?

Annonce
Køb TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator - White

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White
  • Pris: kr. 110.00
  • Vare ID: 25033
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator - White

TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White fra TENGA

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra TENGA som for eksempel denne TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White giver helt nyt liv til sexlivet

TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White online hos webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator – White på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

92 reviews for TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator

    Vær den første til at anmelde “TENGA Premium Soft Case Cup Masturbator”