7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator

Flere billeder

1.795,00 kr.

(76 kundeanmeldelser)

Tag dine onanioplevelser til nye højder med LELO F1S™ V2. De imponerende lydbølger tager dig med på et nydelseseventyr, imens den patenterede Cruise Control-teknologi sikrer høj intensitet under hele din solosession. Dette himmelske penis sleeve byder p … læs mere her

Er LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator - Red på lager?

Annonce
Køb LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator - Red

Beskrivelse

  • Navn: LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red
  • Pris: kr. 1795.00
  • Vare ID: 24880
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator - Red

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red fra Lelo

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Lelo der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red giver helt nyt liv til sexlivet

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien denne. Du får oven i købet hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red i webshoppen Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator – Red på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

76 reviews for LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator

    Vær den første til at anmelde “LELO F1S V2 Red Pleasure Console Masturbator”