7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Oxballs Silikone Stopper Plug A

Varenummer (SKU): 24671 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

399,00 kr.

(55 kundeanmeldelser)

Er du vild med at eksperimentere med tunnel plugs og væsker, så har du måske manglet en silikone stopper præcis som denne her fra Oxballs. Den sættes i din hule plug og holder herlighederne på plads indenfor. Vælg størrelse A, hvis din tunnel plug har en … læs mere her

Er Oxballs Silikone Stopper Plug A - Rød på lager?

Annonce
Køb Oxballs Silikone Stopper Plug A - Rød

Beskrivelse

  • Navn: Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød
  • Pris: kr. 399.00
  • Vare ID: 24671
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Oxballs Silikone Stopper Plug A - Rød

Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød fra Oxballs

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Oxballs og folk er rigtig glade for denne Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød giver helt nyt liv til sexlivet

Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien denne. Der følger også hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød hos den populære shop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød – fordele ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Oxballs Silikone Stopper Plug A – Rød på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

55 reviews for Oxballs Silikone Stopper Plug A

    Vær den første til at anmelde “Oxballs Silikone Stopper Plug A”