7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Strict Leather Sling Position Master

Varenummer (SKU): 22012 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

1.866,00 kr.

(70 kundeanmeldelser)

Vil du have fri adgang til din partners mest intime områder, så er den eksklusive Strict Leather Sling Position Master helt uundværlig. Jeres dominante bindelege bliver endnu frækkere med de to sæt af lår- og ankel manchetter, som holder benene helt adski … læs mere her

Er Strict Leather Sling Position Master - Black på lager?

Annonce
Køb Strict Leather Sling Position Master - Black

Beskrivelse

  • Navn: Strict Leather Sling Position Master – Black
  • Pris: kr. 1866.00
  • Vare ID: 22012
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Strict Leather Sling Position Master - Black

Strict Leather Sling Position Master – Black fra Strict Leather

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Strict Leather som for eksempel denne Strict Leather Sling Position Master – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Strict Leather Sling Position Master – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Strict Leather Sling Position Master – Black er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen denne. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Strict Leather Sling Position Master – Black hos onlineshoppen Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Strict Leather Sling Position Master – Black – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste Strict Leather Sling Position Master – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

70 reviews for Strict Leather Sling Position Master

    Vær den første til at anmelde “Strict Leather Sling Position Master”