7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter

Varenummer (SKU): 22010 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

649,00 kr.

(72 kundeanmeldelser)

Opgradér jeres frække bondage lege med Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter. De kraftige manchetter tåler selv hårdhændet leg alt efter jeres fantasi og behov. De har en D-ring fæstnet, så det er let at kombinere dem med andet bondage udstyr … læs mere her

Er Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter - Sort på lager?

Annonce
Køb Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort
  • Pris: kr. 649.00
  • Vare ID: 22010
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter - Sort

Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort fra Strict Leather

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange gode bud fra Strict Leather og et af de helt populære produkter er denne Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Du får oven i købet hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort ved den velkendte shop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort – fordele ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

72 reviews for Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter

    Vær den første til at anmelde “Strict Leather Deluxe Låsbare Håndleds Manchetter”